Gebruikersverhalen

Jürgen - WalkOn

Hoewel hij last heeft van voethefferszwakte, is Jürgen altijd actief bezig. Tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden en daarna, wanneer hij lange wandelingen maakt met zijn hond. Hij draagt de WalkOn-hulporthese voor dorsaalflexie, waarmee hij zelfs over oneffen terrein kan lopen.

Meer

Jana - Malleo Tristep

Jana is een competitieve atlete. Helaas scheurde ze een ligament in haar enkel tijdens het volleybal spelen. Hierdoor werd ze verplicht een pauze in te lassen. Jana draagt nu de Malleo TriStep om haar voet weer te leren bewegen.

Meer

Henning - WalkOn Reaction

Weinig tijd en veel sporten – zo ziet het dagelijks leven van Henning er in het kort uit. Dit is niet langer vanzelfsprekend sinds hij na een verkeersongeluk een orthese moet dragen. Tegenwoordig draagt hij de WalkOn Reaction-hulporthese voor dorsaalflexie.

Meer

Judith - Patella Pro

Als voormalig wedstrijdsporter is Judith gewend aan training en houdt ze van sporten. De diagnose "voorste kniepijn" betekende het einde van haar carrière als kunstrolschaatser. Dankzij de Patella Pro-orthese, die haar knieschijf centreert, kan ze eindelijk de natuur in en lekker fietsen en inline-skaten.

Meer

Anna - Genu Arexa

Na een ski-ongeluk wilde Anna snel weer zelf kunnen lopen. Ze moet dan ook altijd aan hoge eisen voldoen: in haar baan en vooral aan die van haar vierjarige zoontje. Dankzij de Genu Arexa-kniebrace met een vast frame kon zij haar dagelijks leven snel weer oppakken.

Meer

Julia- Xeleton

Klimmen is altijd al Julia's passie geweest. Bij een val blesseerde ze haar kruisband. Een jaar na het ongeluk bedwingt ze de klimmuur weer met de Xeleton-kniebrace met een vast frame.

Meer

Peter - E-MAG Active

Lange wandelingen maken, winkelen en reizen met zijn vrouw: sinds Peter het E-MAG Active-systeem voor zijn kniegewricht draagt, beschikt hij weer over de mobiliteit die hij voor dit soort activiteiten nodig heeft.

Meer

Christin - C-Brace®

Christin is dol op bewegen. Ze zat vier jaar in een rolstoel, maar kan dankzij het orthotronische C-Brace®-mobiliteitssysteem eindelijk weer boswandelingen maken met haar hond en wil veel op reis gaan.

Meer