Malleo Sprint enkelbrace

Veiligheid plus draagcomfort

Bewegingsvrijheid tijdens het lopen en sporten

Na acuut enkelletsel of bij chronische instabiliteit komt sporten meestal op de tweede plaats. Het gevaar voor een herhaling van het trauma is vaak niet ver weg.

De Malleo Sprint is een moderne enkelbrace die de enkel uitstekend stabiliseert. De voet behoudt de bewegingsvrijheid om te buigen en te strekken, waardoor u veel sneller weer kunt bewegen en zelfs sporten

De anatomische pasvorm, het aangename, ademende en huidvriendelijke materiaal en de stevige steunschelpen zorgen voor het nodige draagcomfort en vertrouwen.

Voordelen op een rij

Huidvriendelijk materiaal

Het materiaal is huidvriendelijk en ademend. Zelfs tijdens het sporten worden transpiratievocht en warmte vlot afgevoerd.

Draagcomfort

De anatomische pasvorm, de extra ruimte in het gevoelige enkelgebied en de zachte voering, die op de juiste plekken van extra vulling is voorzien, zorgen voor uitstekend draagcomfort.

Praktisch in gebruik

Dankzij de aantreklus kunt u de Malleo Sprint gemakkelijk aan- en uittrekken. Een speciaal haaksluitingsysteem zorgt voor een optimale grip van de veters. U kunt de brace dragen met of zonder schoenen.

Bewegingsvrijheid

De Malleo Sprint zorgt voor betrouwbare stabilisatie van de enkel. Het is wel mogelijk de voet te buigen en te strekken zodat u snel weer kunt bewegen en zelfs sporten.

Indicaties

  • Functionele behandeling van ligamentletsels (scheuren)
  • Ernstige enkelverzwikking of ontwrichting
  • Chronische instabiliteit van de enkel

Downloads

Productinformatie Malleo Sprint EN

Algemene informatie en technische gegevens


Vergelijkbare producten