Malleo Sensa enkelbandage

Sensa Line enkelbandage

Meer zekerheid voor de enkel

Door de enkel gaan, een verrekking, een verstuiking, of een ander trauma kan vervelende gevolgen hebben. Ineens kun je niet meer met de auto rijden, langdurig staan of een eindje gaan wandelen.

De gewrichtsbanden zijn na zo'n trauma meestal uitgerekt en hebben tijd nodig om weer in hun oorspronkelijke vorm terug te keren. In deze periode kan de Malleo Sensa enkelbandage helpen om de enkel te ondersteunen, de pijn te verlichten en herhaling van het trauma te voorkomen. De zachte pelotten onder de binnen- en buitenenkel zorgen ervoor dat de zwelling snel verdwijnt.

Voordelen op een rij

Veiligheid tijdens het lopen

De Malleo Sensa stabiliseert de enkel, stimuleert de bloedsomloop, verlicht de pijn en bevordert de afname van zwellingen en blauwe plekken. Zo is men sneller weer mobiel.

Huidvriendelijke hygiëne

De Malleo Sensa is gemaakt van huidvriendelijk materiaal met geïntegreerde antibacteriële vezels dat het ontstaan van onaangename geurtjes voorkomt. De functionele vezels voeren vocht af naar het oppervlak van het materiaal waar het kan verdampen.

Goede pasvorm

De driedimensionale vlakgebreide stof zorgt voor een uitstekende pasvorm en aangenaam draagcomfort. De randen zijn elastisch, zacht en comfortabel wat afknellen voorkomt. Siliconen pelotten ondersteunen het gewricht en helpen zwelling te verminderen.

Indicaties

  • Gevoel van instabiliteit
  • Zwakte van de gewrichtsbanden
  • Peesontstekingen
  • Bloeduitstorting

Downloads

Sensa Line productlijn EN

Algemene informatie en technische gegevens


Vergelijkbare producten