Vastzettende ortheses Infinity Double Air Walker

Lichtgewicht bescherming - comfortabele pasvorm

De Infinity Double Air Walker is effectief tegen een grote verscheidenheid aan voet-/enkelletsel zonder de gebruiker extreem te beperken

De Infinity Double Air Walker is ontworpen om talrijke indicaties te behandelen en valt met name op door zijn lichtgewicht ontwerp en maximale ventilatie. De Double Air Walker is geschikt voor patiënten met beperkingen aan hun voet, enkelgewricht of achillespees en dient om het letsel vast te zetten, zonder dat gebruikers worden beperkt in hun dagelijkse bezigheden. Daarnaast biedt de walker gerichte compressie, waardoor oedemen en bloeduitstortingen gemakkelijker kunnen worden opgevangen. Twee geïntegreerde luchtpompjes zorgen voor een afzonderlijk opblazen van de luchtkussens, waardoor aan de individuele behoeften van iedere patiënt kan worden voldaan. Zoals de individuele indicatie vermeldt, is de Double Air Walker leverbaar met een hoge of een lage fitting.

Twee ingebouwde pompen

De geïntegreerde pompen zorgen ervoor dat de lucht in de orthese afzonderlijk kan aangepast worden in de luchtkamers. Hierdoor kan de druk plaatselijk worden aangepast volgens de specifieke wensen van de patiënt.

Teenbescherming

De teenbescherming beschermt de voet aan de voorzijde tegen stoten en kan individueel worden ingesteld.

Rocker bottom

The rocker bottom provides a natural gait pattern. The shock absorbing, non-skid sole provides additional security while walking on slippery surfaces.

Breed voetbed

In de Infinity Double Air Walker is er voldoende ruimte in het voetbed voor wanneer de voet opzwelt of als er dikke kleding gedragen wordt in de orthese.

Twee ingebouwde pompen

De geïntegreerde pompen zorgen ervoor dat de lucht in de orthese afzonderlijk aangepast kan worden in de luchtkamers. Hierdoor kan de druk plaatselijk worden aangepast volgens uw specifieke wensen.Voordelen op een rij

Hygiëne

Beide luchtkussens zijn bevestigd aan het plastic omhulsel, waardoor de voering volledig kan worden verwijderd om te kunnen reinigen/wassen. Daardoor biedt de Infinity Double Air Walker een eenvoudige hygiëne.

Bijzonder lichtgewicht

De Infinity Double Air Walker is bijzonder lichtgewicht en comfortabel, en zorgt ervoor dat gebruikers hun dagelijkse bezigheden kunnen blijven verrichten.

Bevordert genezing

Door middel van gerichte compressie wordt het genezingsproces van oedemen en bloeduitstortingen bevorderd. Door de twee geïntegreerde pompen is het afzonderlijke oppompen van de luchtkussens mogelijk. Geen extra hulpmiddelen nodig voor het opblazen.

Indicaties

  • Scheenbreuken
  • Breuken in stabiele voorvoet, middenvoetsbeen en/of enkel
  • Enkelverstuikingen
  • Letsel aan de weke delen van de voet
  • Alleen Infinity Double Air Walker: Scheuren in de achillespees - met het gebruik van hielwiggen (15°/30°,10°/16°/22°)