Enkel-voet orthese: Infinity Air Walker

Hard omhulsel, zachte binnenkant

Ademende bescherming voor het behandelen van voet- en enkelletsel

Infinity Air Walkers worden gebruikt als versteviging na voet- en enkelletsel. Hierbij kunt u denken aan ziektebeelden zoals letsel aan gewrichtsbanden, weke delen en pezen, maar ook breuken in de voorvoet, de middenvoet, de enkel of de voetwortelbeenderen. De Infinity Air Walker kan eveneens gebruikt worden om de achillespees te behandelen, als de juiste hielwiggen worden gebruikt. De Walker valt niet alleen op door het grote aantal mogelijke therapeutische toepassingen, maar ook gebruiksvriendelijkheid.

De Infinity Air Walker doet zijn naam, "Air" ("Lucht") eer aan op verschillende manieren: Hij heeft een extreem lichtgewicht ontwerp en het lattenframe zorgt voor ventilatie en een comfortabele temperatuur. Daarnaast zorgt het luchtkussen ervoor dat compressie eenvoudig en exact wordt toegepast, zonder dat aanvullende middelen nodig zijn. De Infinity Air Walker staat voor een ultiem draagcomfort en is leverbaar in twee fittingen (laag en hoog).

Geïntegreerde luchtpomp

De geïntegreerde luchtpomp wordt gebruikt om de druk en stabiliteit aan te passen naar het gewenste niveau.

Aanpasbare teenbescherming

De aanpasbare teenbescherming beschermt de voet aan de voorzijde tegen stoten en het kan individueel worden ingesteld.

Schokabsorberende anti-slip zool

De schokabsorberende anti-slip zool zorgt ook voor extra bescherming. Schokken worden opgevangen terwijl de zool ook stabiliteit biedt bij gladde ondergrond.

Ademende structuur

Het frame zorgt voor bescherming en stabiliteit enerzijds, en heeft uitsparingen voor een hoog draagcomfort anderzijds.Voordelen op een rij

Een lichte stap

Dankzij zijn lichte gewicht van slechts 997 gram (maat S). De Infinity Air Walker is dag in dag uit een comfortabel hulpmiddel met een sterk stabiliserende werking.

Absorbeert schokken en biedt stabiliteit

De slipbestendige, schokdempende zool biedt extra bescherming bij het absorberen van schokken en biedt bijvoorbeeld extra stabiliteit op gladde oppervlakken.

Vereenvoudigt genezende gerichte compressie

Helpt bij het genezen van oedemen en bloeduitstortingen. Compressie kan snel en eenvoudig worden toegepast middels het gebruik van een geïntegreerde luchtpomp - zonder extra hulpmiddelen.

Indicaties

  • Scheenbreuken
  • Breuken in stabiele voorvoet, middenvoetsbeen en/of enkel
  • Enkelverstuiking
  • Letsel aan de weke delen van de voet
  • Infinity Air Walker, alleen hoog: Scheuren in de achillespees - met het gebruik van hielwiggen (15°/30°,10°/16°/22°)