Voet / enkel

De voet is het lichaamsdeel waarop het hele lichaam steunt en waarmee men zich kan voortbewegen. Het is een beweeglijk geheel van 26 botten die via 33 gewrichten, 107 gewrichtsbanden en 19 spieren stevig met elkaar zijn verbonden.

Vanwege de complexiteit van de bewegingen, het veranderende gewicht, de impact van het lopen maar ook andere omstandigheden zoals ziekten (bijvoorbeeld diabetes), zijn voeten onderhevig aan klachten.

Ottobock heeft een aantal uitstekende voet- en enkelbraces die de voet kunnen ondersteunen, zowel therapeutisch als preventief.


Malleo Sensa enkelbandage

Na een verwonding of ontsteking geeft de Malleo Sensa uw enkel stabiliteit. Het helpt om de pijn te verlichten en stabiliseert het gewricht.

Meer

Malleo Sprint enkelbrace

Na acuut enkelletsel of bij chronische instabiliteit zorgt de moderne actieve orthese ervoor dat uw enkel gestabiliseerd wordt.

Meer

Malleo TriStep enkelbrace

De multifunctionele Malleo TriStep-orthese kan worden aangepast aan de drie revalidatiefasen bij enkelbandletsel.

Meer

Infinity Air Walker

De Infinity Air Walker wordt gebruikt als versteviging na voet- en enkelletsel. Van letsel aan gewrichtsbanden, weke delen en pezen tot voetbreuken. Hij biedt een groot aantal therapeutische toepassingen en is ook comfortabel om te dragen.

Meer

Infinity Double Air Walker

De Infinity Air Walker is geschikt voor voet- en enkelletsel en valt op door zijn lichtgewicht, maar ook door een hoge mate van stabiliteit en draagcomfort.

Meer