Epi Forsa Plus elleboogbrace

Gerichte en gedoseerde druk op de onderarmspieren

Elleboogbrace voor tenniselleboog en golferselleboog

De tenniselleboog of golferselleboog wordt veroorzaakt door overbelasting van de pezen van de onderarmspieren, waarbij de pees ter hoogte van de aanhechting aan het bot geïrriteerd is.

Speciaal voor deze klachten is de orthese Epi Forsa Plus ontwikkeld. Deze elleboogbrace met elastische sluitband heeft een speciaal gevormd kussentje dat gerichte en gedoseerde druk uitoefent op de onderarmspieren om de pezen te ontlasten.

De brace biedt hulp bij acute klachten, maar kan ook preventief worden gedragen als voorzorgsmaatregel bij repetitieve handelingen en handenarbeid. Bekijk ook de versie met kunststof gesp: de Epi Flex.

Voordelen op een rij

Klachten voorkomen

De Epi Forsa Plus oefent gerichte en gedoseerde druk uit op de onderarmspieren waardoor de pijn aanzienlijk verminderd wordt. Zelfs na het verdwijnen van de acute symptomen kan de brace preventief worden gebruikt, vooral tijdens het sporten of bij repetitieve handelingen om herhaling van de ontsteking te voorkomen.

Naadloos ontwerp

Het aangename en huidvriendelijke materiaal van de Epi Forsa Plus biedt zelfs tijdens het sporten draagcomfort. Warmte en transpiratievocht worden afgevoerd. De brace wordt geproduceerd zonder naden, zodat er geen drukpunten kunnen optreden.

Modern ontwerp

Natuurlijk heeft de goede werking van de brace de hoogste prioriteit. Maar het oog wil ook wat en zeker als u de Epi Forsa Plus preventief wilt dragen gedurende langere perioden. Het moderne en aantrekkelijke design is uitgevoerd in neutrale tinten grijs en u kunt de brace gemakkelijk onder de kleding dragen.

Indicaties

  • Epicondylitis lateralis humeri (tennisarm)
  • Epicondylitis medialis humeri (golferselleboog)


Vergelijkbare producten