Lumbo Sensa rugbrace

Sensa Line rugbrace

Ontlasting van de wervelkolom

Rugklachten zijn een typische klacht van de tijd. Mensen zitten veel en bewegen over het algemeen te weinig. Rugklachten komen vaak voor door een onbalans tussen spieren, botten en gewrichten.

Door de verkeerde balans kan er ongewenste druk op de wervelgewrichten ontstaan. Spieren verkrampen met pijn als gevolg. Ook kan er slijtage (artrose) ontstaan met vervelende klachten tot gevolg.

Rugpijn kan een vervelende invloed hebben op uw dagelijkse leven, maar het is prettig om te weten dat rugpijn ook weer kan overgaan zonder restletsel als men de juiste maatregelen neemt.

Beweging en een juiste lichaamshouding zijn het belangrijkst. Een goede rugbrace zoals de Lumbo Sensa kan meteen verlichting geven omdat deze effectief de druk op de wervels vermindert. De Lumbo Sensa heeft modellen voor dames en heren omdat die nu eenmaal anders zijn. Perfecte vorm verzekerd.

Voordelen op een rij

Eenvoudig aan te trekken

U kunt de rugbrace in een paar eenvoudige stappen aanbrengen. De traploos verstelbare sluitingen en greepzakken zijn erg handig. De brace sluit goed aan door de anatomische pasvorm en valt onder kleding daarom bijna niet op.

Huidvriendelijk en hygiënisch

De Lumbo Sensa is zeer huidvriendelijk. Geïntegreerde antibacteriële vezels voorkomen irritatie en een onaangename geur. De functionele vezels voeren transpiratievocht af. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat waardoor de brace langer kan worden gedragen.

Goede pasvorm

De driedimensionale gebreide stof zorgt voor een perfecte pasvorm een een optimaal draagcomfort. De Lumbo Sensa bestaat in een heren- en een damesmodel (Lumbo Sensa Women).

Indicaties

  • Lage rugpijn
  • Lumbale musculaire instabiliteit
  • Degeneratieve veranderingen van de lumbale wervels, bijv. osteochondrose of spondylartrose, artrose
  • Pijnklachten van het ilio-sacrale gewricht

Downloads

Sensa Line productlijn EN

Algemene informatie en technische gegevens

Productinformatie Rugorthesen

Algemene informatie en technische informatie


Vergelijkbare producten