Knie-orthese Agilium Softfit

Christian Neureuther draagt de knie-orthese Agilium Softfit tijdens het skieën.


Voordelen op een rij

Christian Neureuther zit aan een tafel met de knie-orthese Agilium Softfit.

De Agilium Softfit glijdt niet van zijn plaats

Gebruikers vinden vaak dat orthesen die de knie omsluiten snel van hun plaats glijden. Dat is niet het geval met de Agilium Softfit: het innovatieve materiaal verzekert dat de knie-orthese op zijn plaats blijft.

Christian Neureuther aan het skieën met de Agilium Softfit.

Minder pijn

De Agilium Softfit biedt - indien nodig - ondersteuning voor routine-activiteiten en voor sport. Het kan helpen om de pijn te verlichten.

Christian Neureuther draagt de knie-orthese Agilium Softfit onder zijn skibroek.

Hoge mate van draagcomfort

De Agilium Softfit heeft een geweldige pasvorm. Het materiaal is ademend en dankzij het slanke ontwerp kan de knie-orthese ook discreet onder kleding worden gedragen.

Ook om te bewegen

Regelmatige beweging versterkt de spieren rondom de knie, het bevordert de bloedcirculatie in het gewricht en verhoogt de toevoer van voedingsstoffen naar het kraakbeen. Door het kraakbeenweefsel van voldoende voedingsstoffen te voorzien, gaat het niet verder achteruit - wat ook voorkomt dat de artrose zich verder vormt.

Indicaties

  • Mediale of laterale gonartrose

Veelgestelde vragen


Vergelijkbare producten


De oplossingen op deze website tonen slechts een deel van het assortiment van Ottobock. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van verschillende factoren, zoals uw algehele gezondheid en conditie.

Laat u zich altijd door een medisch expert adviseren over de behandelmogelijkheden voor uw situatie.