Agilium Patella Pro-orthese voor het centreren van de knieschijf

Gerichte beweging van de knieschijf


Voordelen op een rij

Krijg het alledaagse leven met gemak onder de knie

Met de Agilium Patella Pro krijg je je alledaagse leven met gemak onder de knie, aangezien de orthese de pijn kan verlichten. Alledaagse bewegingen zoals traplopen worden weer mogelijk.

Actief zijn

Sportactiviteiten zoals skiën, fietsen en wandelen zijn mogelijk met de Agilium Patella Pro. Dankzij het veermechanisme van de orthese, wordt de knieschijf op de juiste manier bewogen iedere keer dat de knie wordt gebogen of gestrekt.

Natuurlijk onopvallend onder kleding

De Agilium Patella Pro weegt zeer weinig en kan dankzij het slanke ontwerp onopvallend worden gedragen onder kleding. Hierdoor valt hij nauwelijks op.

Praktisch in het alledaagse leven

Handige snelle sluitingen en lussen zorgen ervoor dat u de orthese heel gemakkelijk aan- en uit kunt trekken Dankzij de ademende materialen is hij comfortabel om te dragen, en het materiaal zorgt ook voor een nauwsluitende pasvorm, zodat de orthese niet glijdt tijdens het bewegen. De extra voering op de knieschijfversteviging zorgt ervoor dat de orthese comfortabel past op de gevoelige knieschijf.

Verstelbare pasvorm

De orthese kan individueel aangepast worden om aan uw behoefte te voldoen, door middel van de drie breedteverstellingen.

Indicaties

  • Slijtage van de achterkant van de knieschijf (retropatellaire osteoartritis)