Agilium Patella Pro-orthese voor het centreren van de knieschijf

Gerichte beweging van de knieschijf

Kom weer in beweging

De Agilium Patella Pro kan de pijn verzachten in het geval van retropatellaire osteoartritis, waarmee slijtage van de achterkant van de knieschijf wordt bedoeld. Met zijn combinatie van een stoffen omhulsel, stabiliserende onderdelen en dynamische hersteltechnologie (een veermechanisme dat zorgt voor een goede beweging van de knieschijf), centreert de Agilium Patella Pro de knieschijf nauwkeurig. Er wordt geen overmatige belasting meer geplaatst op het kraakbeen van het gewicht. De druk achter de knieschijf wordt aanzienlijk gereduceerd.

De orthese kan worden aangepast aan verschillende bewegingen, waardoor hij comfortabel is om te dragen.

Sluiting met snelle ontkoppeling

Wanneer u de prothese aan of uit wil trekken, klik dan de sluiting in de hiervoor voorziene gaten. Drie verschillende instellingen zijn beschikbaar, uw arts of orthopedisch technieker zal de instelling kiezen die het meest geschikt is voor u.

Ademend materiaal met grip

Het ademende material van de orthese is ruw aan één zijde en glad aan de andere zijde van de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat de orthese niet afglijdt.

Verstelbare sluiting

Uw orthopedist past de orthese aan naar uw behoeften met een verstelbare sluiting.

Patella ondersteuning met padding

De comfortabele padding op de patella ondersteuning (rode kleur) zorgt voor een hoog niveau van draagcomfort voor personen met een gevoelige patella.

Aantrekhulp

De orthese kan eenvoudig aangetrokken worden over de knie, door aan de handige lusjes te trekken van de aantrekhulp aan de binnenzijde.

Dynamische aanpassing

Het veersysteem verzekert dat de patella tijdens het buigen en strekken in de juiste positie blijft.


Voordelen op een rij

Krijg het alledaagse leven met gemak onder de knie

Met de Agilium Patella Pro krijg je je alledaagse leven met gemak onder de knie, aangezien de orthese de pijn kan verlichten. Alledaagse bewegingen zoals traplopen worden weer mogelijk.

Actief zijn

Sportactiviteiten zoals skiën, fietsen en wandelen zijn mogelijk met de Agilium Patella Pro. Dankzij het veermechanisme van de orthese, wordt de knieschijf op de juiste manier bewogen iedere keer dat de knie wordt gebogen of gestrekt.

Natuurlijk onopvallend onder kleding

De Agilium Patella Pro weegt zeer weinig en kan dankzij het slanke ontwerp onopvallend worden gedragen onder kleding. Hierdoor valt hij nauwelijks op.

Praktisch in het alledaagse leven

Handige snelle sluitingen en lussen zorgen ervoor dat u de orthese heel gemakkelijk aan- en uit kunt trekken Dankzij de ademende materialen is hij comfortabel om te dragen, en het materiaal zorgt ook voor een nauwsluitende pasvorm, zodat de orthese niet glijdt tijdens het bewegen. De extra voering op de knieschijfversteviging zorgt ervoor dat de orthese comfortabel past op de gevoelige knieschijf.

Verstelbare pasvorm

De orthese kan individueel aangepast worden om aan uw behoefte te voldoen, door middel van de drie breedteverstellingen.

Indicaties

  • Slijtage van de achterkant van de knieschijf (retropatellaire osteoartritis)