De oplossing bij knieartrose

De voordelen

Minder medicijnen
Uit onderzoek is gebleken dat mensen met knieartrose jaarlijks gemiddeld meer dan 1.000 pillen innemen om de pijn te verminderen. Door het dragen van deze brace heeft u nauwelijks tot geen pijnstilling meer nodig.

Verbetert uw levenskwaliteit
Zodra u de Agilium Freestep draagt, ervaart u meteen pijnverlichting in uw kniegewricht. Deze brace zorgt ervoor dat het drukpunt op uw kniegewricht een klein stukje wordt verschoven. Hierdoor kunt u weer makkelijker en met minder pijn bewegen en grotere afstanden lopen.

Gewichtsverlies
Door het gebruik van de Agilium Freestep kunt u weer vrij bewegen en eventueel gewicht verliezen. De pijn in uw knie staat u niet meer in de weg. Met deze brace is bewegen veel makkelijker en minder pijnlijk. En met knieartrose is het juist heel belangrijk dat u blijft bewegen en uw kniegewricht soepel houdt.

Pijnvrij bewegen
Door de Agilium Freestep te dragen kunt u uw favoriete sport of bezigheden weer makkelijker uitoefenen. U neemt weer de regie over uw leven!

Comfortabel en gebruiksvriendelijk
De brace past mooi tegen het onderbeen aan, zodat u comfortabel kunt zitten en opstaan. Dankzij het lichte gewicht is de brace bijzonder makkelijk om aan te brengen en te dragen. De brace blijft goed zitten en zakt niet af. De Agilium Freestep is onder uw kleding te dragen, niet zichtbaar voor anderen.

Veelgestelde vragen

Downloads

Informatiebrochure Agilium Freestep

Download de informatiebrochure voor de Agilium Freestep


Wellicht ook interessant voor u

Wat is knieartrose?

Wat is knieartrose precies en hoe wordt het veroorzaakt?

Lees meer

Heb ik knieartrose?

Ontdek of u de symptomen van knieartrose herkent.

Lees meer