Ottobock Benelux Running Clinic

De eerste stappen op een sportprothese, met als doel om uw persoonlijk record te verbeteren of simpelweg weer te kunnen rennen met uw kinderen - iedereen heeft zo zijn eigen redenen om op een sportprothese te willen staan. Benieuwd naar de ervaring en trainen om te rennen op een sportprothese? Meldt u dan nu aan voor de Ottobock Benelux Running Clinic!

Iedereen kan rennen – probeer het!

U kunt deelnemen aan de Ottobock Benelux Running Clinic! Meldt u vóór 24 mei 2019 aan via het aanmeldingsformulier en maak kans om deel te nemen aan deze clinic.

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de Ottobock Benelux Running Clinic is niet meer mogelijk.

Niet zomaar een hardloopclinic!

Ottobock organiseert van 4 tot 7 juli 2019 voor de eerste keer een Running Clinic (de locatie wordt nog bekend gemaakt). Onder begeleiding van Heinrich Popow (de bekende Duitse para-atleet op sportblade) bieden we mensen met een beenamputatie, variërend van beginners tot gevorderde hardlopers, de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te (hard)lopen op een blade.

Ottobock organiseert het hardloopevenement en de deelnemers worden door Ottobock geselecteerd.

Ottobock-materiaal voor deelnemers aan de Running Clinic

Ottobock Sportprothesen: De sportprotheseknie 3S80 van Ottobock kan tijdens de Running Clinic zonder kosten getest worden, samen met de sportblade Runner of Sprinter. De prothesen worden verwisseld door onze professionals.


Running Clinic door Leon Emmen (Deelnemer European Running Clinic in 2018)

“Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen lopen. En nu, drie jaar later, sta ik voor de eerste keer op blades en het voelt letterlijk alsof ik vlieg. Ik kan het in mijn hele lichaam voelen. Praten met anderen over wat we hebben meegemaakt, helpt ons echt.”

Running Clinic door Heinrich Popow

“I became the person I am today because of the people who helped me in my life. That’s why I want to support other amputees and help them gain more self-confidence.”


Een impressie van de hardloopclinic door Heinrich Popow

Heinrich Popow assisteert de deelnemers tijdens de warming-up.

Plezier staat voor iedereen voorop.

Heinrich Popow instrueert de deelnemers bij het rennen, stap voor stap.