European Running Clinic

De eerste stappen op een sportprothese, met als doel om uw persoonlijk record te verbeteren of simpelweg weer te kunnen rennen met uw kinderen - iedereen heeft zo zijn eigen redenen om op een sportprothese te willen staan. Benieuwd naar de ervaring en trainen om te rennen op een sportprothese? Meld u dan nu aan voor de Ottobock Running Clinic!

Iedereen kan rennen – probeer het!

U kunt deelnemen aan de European Running Clinic! Meld u vóór 1 juli 2018 aan via het aanmeldingsformulier en maak kans om deel te nemen aan deze clinic.

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de European Running Clinic.

Lees meer over de persoon die uitgenodigd is om deel te namen namens Ottobock Benelux.

Een hardloopclinic op locatie van de Europese Kampioenschappen

Ottobock organiseert van 21 tot 24 augustus 2018 tijdens de Europese Kampioenschappen Para Atletiek in Berlijn voor de eerste keer de European Running Clinic. Onder begeleiding van Heinrich Popow (de bekende Duitse para-atleet op sportblade) bieden we mensen met een beenamputatie, variërend van beginners tot gevorderde hardlopers, de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te (hard)lopen op een blade en te trainen op de plek waar ook de Europese Kampioenschappen Para Atletiek in Berlijn worden gehouden.

In tien verschillende Europese landen wordt één deelnemer geselecteerd voor de Running Clinic en uitgenodigd om naar Berlijn te komen. Ottobock organiseert het hardloopevenement en de deelnemers worden door Ottobock geselecteerd.

Ottobock-materiaal voor deelnemers aan de Running Clinic

Ottobock Sportprothesen: De sportprotheseknie 3S80 van Ottobock kan tijdens de European Running Clinic zonder kosten getest worden, samen met de sportblade Runner of Sprinter. De prothesen worden aangemeten door professionals, die ook atleten tijdens de Paralympische Spelen begeleiden. Deze professionals zullen samen met Heinrich Popow de deelnemers van de clinic ondersteunen.


Running Clinic door Heinrich Popow

“I became the person I am today because of the people who helped me in my life. That’s why I want to support other amputees and help them gain more self-confidence.”


Een impressie van de een hardloopclinic door Heinrich Popow

Heinrich Popow assisteert de deelnemers tijdens de warming-up.

Plezier staat voor iedereen voorop.

Heinrich Popow instrueert de deelnemers bij het rennen, stap voor stap.