Deel jouw sportfoto!

Waarom word jij blij van bewegen?

Tijdens de Paralympische Winterspelen zijn geweldige atleten te bewonderen. Maar je hoeft zeker geen professioneel sporter te zijn om te genieten van bewegen. We zijn daarom heel benieuwd waarom bewegen jou blij maakt!

Staat jouw beperking je niet in de weg om lekker te bewegen? Fantastisch! Dan ben jij een echte inspiratie voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Wil jij anderen dat laatste zetje geven om ook te beginnen met bewegen? Laat ons dan zien waarom bewegen jou blij maakt!

Wat is jouw verhaal?


Wandel je al tien jaar elke week met dezelfde vriendin en kletsen jullie onderweg honderuit? Ben je onlangs gestart met sporten op blades en kun je hierdoor voor het eerst in je leven rennen? Wilde je je lichaam vroeger verstoppen maar heb je dat overwonnen door te gaan zwemmen?

Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom bewegen jou blij maakt. Wat is jouw verhaal?

Wat moet je doen?


Laat met een foto zien waarom bewegen jou blij maakt en inspireer anderen om ook te gaan bewegen. Stuur je foto en het bijbehorende verhaal uiterlijk vrijdag 2 maart naar marketing.benelux@ottobock.com. Vergeet niet om je naam, leeftijd en adres te vermelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om je foto en verhaal te delen via Facebook of Instagram!

Alle inzendingen worden op deze website geplaatst. Zo zorgen we samen met jou voor een hoop inspiratie om te gaan bewegen!

Maak kans op 1 van de 25 Paralympics-pakketjes!


Onder alle inzendingen verloten we 25 pakketjes van de Paralympische Winterspelen in PeongChang. De winnaars van de pakketjes krijgen dit te horen op dinsdag 6 maart. Als je gewonnen hebt maken we dit aan je bekend via het kanaal dat je hebt gebruikt om je foto te delen, dus per mail, Facebook of Instagram. We sturen het pakketje vervolgens via de post naar de winnaars.

Social media
Partner van Paralympics

Ottobock is sinds 1988 partner van de Paralympische Spelen. Meer over dit unieke partnership vind je via onderstaande link.

www.ottobock.com/paralympics/

ProCarve

Ontdek onze sportprothese ProCarve, onder meer geschikt voor skiën en snowboarden.

Lees meer


Algemene voorwaarden

1. Inzending van een foto voor deze campagne houdt automatisch acceptatie van deze algemene voorwaarden in.
2. De inzender dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel verantwoordelijk.
3. Indien op de foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van de foto.
4. Ottobock is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de wedstrijdvoorwaarden te voldoen. Ottobock kan, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen.
5. Inzendingen kunnen worden geweigerd indien de foto naar het oordeel van Ottobock in strijd is met de wet, kan aanzetten tot strafbare feiten, discriminerend of beledigend is voor derden dan wel de privacy van derden onevenredig aantast.
6. Conflicten worden beoordeeld naar Nederlands recht.
7. De auteursrechten op de ingezonden foto’s berusten in alle gevallen bij de deelnemers. Het insturen van een foto behelst in geen geval enige overdracht van deze auteursrechten.
8. Ottobock heeft het recht om ingezonden foto’s op de website www.ottobock.nl te publiceren in het kader van een campagneverslag en de foto’s te publiceren ter promotie van de campagne. Deelnemers kunnen daarvoor geen nadere vergoeding verlangen of andere voorwaarden stellen.