Cockpit App

Maak gebruik van MyOttobock via de Cockpit App

MyOttobock is hét platform voor iedereen met een C-Leg, Genium of Genium X3. Deze functie zit gekoppeld aan de Cockpit app en haalt voortdurend gegevens op uit uw protheseknie. Voordeel van deze MyOttobock functionaliteit is, dat u continu op de hoogte blijft over het aantal stappen, aantal tredes etc die u gemaakt heeft. Ook uw instrumentmaker kan met uw toestemming nu inloggen en u zo op afstand helpen bij eventuele storingen en meldingen voor servicebeurten.

Verbinding maken met uw instrumentmaker

Via de Cockpit.app kunt u verbinding maken met uw instrumentmaker. Dit kan snel en gemakkelijk, ongeacht tijd en plaats. U geeft als gebruiker van een Ottobock C-Leg, Genium of Genium X3 prothese nu toegang aan uw instrumentmaker voor ondersteuning op afstand.

Controlecentrum van uw C-Leg of Genium (X3)

De Cockpit-app fungeert als het controlecentrum voor uw knieprothese. Deze app geeft u nu de mogelijkheid om belangrijke activiteits- en statusgegevens over uw prothese te delen met uw instrumentmaker. Dit betekent dat hij of zij de toestand van uw prothese kan beoordelen op afstand zonder dat u een fysieke afspraak hoeft te maken. Op basis van de gegevens kan uw instrumentmaker beslissen of u daadwerkelijk een afspraak nodig heeft.

Vereisten

  • U draagt een C-Leg, Genium of Genium X3
  • U heeft een smartphone (Android of Apple)
  • U heeft een e-mailadres dat u kunt gebruiken om uw MyOttobock-account aan te koppelen

cockpit app

Hoe maakt u via MyOttobock verbinding met uw instrumentmaker?

1. Wanneer u de Cockpit-app nog niet eerder heeft gebruikt, dient u de app te downloaden op uw smartphone. Maak verbinding met uw prothese. Zie voor meer informatie ottobock.com/cockpit-app

Wanneer u al bekend bent met het gebruik van de Cockpit-app, zorg er dan voor dat u de meest recente versie gebruikt. Bezoek indien nodig Google Play of de App Store om uw app bij te werken.

2. Maak een myOttobock-account aan in de Cockpit-app. Zodra u zich registreert, ontvangt u een bevestiging e-mail met een link. Klik op deze link. (Vergeet niet om uw spam-folder te controleren.)

3. Neem contact op met uw instrumentmaker en vertel hem welk e-mailadres u gebruikt heeft om uw MyOttobock-account aan te maken.

4 Uw instrumentmaker zal u nu een uitnodiging sturen die u gemakkelijk en snel kunt accepteren in de Cockpit-app. (dit is alleen mogelijk als de instrumentmaker ook een MyOttobock account heeft)

5. Elke keer dat u de Cockpit-app opent, worden de belangrijkste activiteitsgegevens en werking van de knie aan uw instrumentmaker overgedragen. Hij of zij kan vervolgens de gegevens van uw knieprothese analyseren om te zien of alles in orde is.