100 years of Ottobock – Quality for life

People first

Al 100 jaar vormen mensen het middelpunt van alles wat we doen - precies volgens onze waarden 'human, reliable, inventive'. We proberen de wereld door de ogen van onze gebruikers en klanten te zien en we streven dit doel na met respect, moed en toewijding. We werken elke dag hard om de kwaliteit van leven van onze patiënten en gebruikers te verbeteren en om hen een onafhankelijk dagelijks leven te laten leiden. Voor ons is kwaliteit van leven nauw verbonden met individuele vrijheid en onafhankelijkheid. Daarom helpen we mensen hun bewegingsvrijheid te behouden of terug te krijgen. We doen dat vandaag en zullen dat morgen ook blijven doen dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen en diensten op maat.

Mijlpalen in onze geschiedenis

In 1919 legde Otto Bock in Berlijn de fundering voor wat tegenwoordig de wereldwijde marktleider is op het gebied van protheses. Lees hier meer over onze geschiedenis.

Meer

Futuring Human Mobility – ons jubileumboek

We hebben talloze vooraanstaande personen gevraagd naar hun visie op de toekomst op gebied van Human Mobility. Neem met ons een kijkje in de kristallen bol.

Meer

Speciale tentoonstalling in de Kunsthalle HGN (DE)

Neem deel aan onze reis door tijd bij Kunsthalle HGN (DE) en beleef onze bedrijfsgeschiedenis van dichtbij.

Meer

Jubileumsceremonie in Duderstadt

Gasten uit de politiek en de branche, evenals medewerkers van het bedrijf, werden uitgenodigd ter gelegenheid van het jubileum in het stadhuis van Duderstadt. Lees hier meer over de herdenkingsceremonie.

Meer