"Het moment waarop ik de C-Brace® voor de eerste keer gebruikte, is voor mij altijd nog onbeschrijflijk. Op dat moment was ik weer mezelf."

David

"Gelukkig heb ik de C-Brace® gevonden. Nu loop ik weer!"

Marjan

"De C-Brace® heeft mij de vrijheid teruggegeven om zelf te beslissen wat ik nog wil bereiken."

Denise

Ja, ik wil meer informatie over de C-Brace® opvragen!

Voor wie is de C-Brace® geschikt?

Marjan

Na kanker en enkele operaties is het been van Marja verlamd. Met de C-Brace® kan Marjan weer natuurlijk lopen en met haar echtgenoot genieten van fietstochten op een tandem.

David

David is vanwege een explosie tijdens zijn militaire dienst vanaf de heup verlamd. Met de dubbelzijdige C-Brace® orthese kan hij weer natuurlijk lopen en met zijn vader gaan vissen.

Denise

Na een normale tussenwervel-operatie was de jonge moeder aan één been verlamd. Met de C-Brace® kan Denise weer natuurlijk lopen en haar kinderen bij blijven!

Melvin

Melvins been is vanwege een kinderverlamming (polio) verlamd. Met de C-Brace® kan Melvin weer natuurlijk lopen en met zijn nichtjes in de tuin spelen.

Hannah

Onvolledige dwarslaesie luidde de diagnose voor Hannah na een rugoperatie. Met de C-Brace® leeft ze elke dag, samen met haar man en twee kinderen, weer zelfstandig.

Wolfgang

Wolfgangs been is door een kinderverlamming (polio) verlamd. Met de C-Brace® kan Wolfgang weer natuurlijk lopen, fietsen en aan yoga doen.

Hoe werkt de C-Brace®?