Skeo 3D liner

Een anatomische liner voor een hoog draagcomfort

Silicone is een zeer huidvriendelijk, duurzaam materiaal, eenvoudig in onderhoud. Dit maakt silicone een uitstekend materiaal als basis voor een liner die de amputatiestomp afdekt en beschermt.

Met de Skeo-serie heeft Ottobock een reeks liners ontwikkeld die niet enkel comfortabel zijn om te dragen, maar tevens zorgen voor de best mogelijke grip van de stomp op de prothesekoker. In combinatie met het afsluit- en aantreksysteem zorgt de liner voor een optimaal draagcomfort.

Onderbeenliners
Speciaal voor onderbeengeamputeerden heeft Ottobock de anatomische 6Y77 Skeo 3D liner met verschillende wanddiktes in zijn gamma. Gebaseerd op de anatomische vorm van het onderbeen verzacht het de gevoelige plaatsen op de amputatiestomp met ingebouwde kussentjes om de druk te verdelen. De liner is voorgebogen waarbij de wanddikte in de knieholte dunner is, zodat de knie gemakkelijker kan buigen.

Bovenbeenliners
Bovenbeengeamputeerden hebben vaak een goed belastbare stomp met voldoende weke delen. De Skeo 3D 6Y87 is een innovatieve bovenbeenliner die de amputatiestomp omvat zonder de weke delen naar boven te drukken.
Uw orthopedisch instrumentmaker informeert u graag over het juiste systeem, aangepast aan uw persoonlijke eisen.